Produsele favorite pot fi vazute doar dupa autentificare.

Favorite
0item(s)

Nu aveti produse in cos

Cosul meu
0742 142 322 0742 142 322

Product was successfully added to your shopping cart.
Seteaza descrescator

3 Articol(e)

G-Shock GR-B100 Gravitymaster cu Bluetooth & Tough Solar

G-Shock GR-B100 Gravitymaster cu conexiune Bluetooth si alimentare Solara

G-SHOCK GR-B100 GRAVITYMASTER GR-B100-1A2 GR-B100-1A3 GR-B100-1A4 Bluetooth and Tough Solar

Prezentat pentru prima data la Baselworld 2018, Casio a lansat recent modelul de varf G-Shock GR-B100 Gravitymaster. Noul G-Shock GR-B100 este un model in stilul Aviator, cu alimentare solara, ce foloseste tehnologia Tough Solar, avand un afisaj analog-digital cu display de inalta rezolutie STN LCD. Ecranul LCD amplu este conceput în stilul unui cockpit de sticlă al unui avion de pasageri, care oferă piloților o vedere clară asupra informațiilor.

Cinci butoane laterale și un buton frontal luminos ajută la simplificarea operarii ,oferind acces mai rapid la funcții. In partea jos gasim un mic acadran analogic ce indica modurile ceasului. G-Shock GR-B100 se poate conecta la un smartphone prin Bluetooth si cu ajutorul aplicatiei G-Shock Connected se pot face setari ale ceasului si sincronizarea automata a orei exacte.

Acest ceas are, de asemenea, funcția jurnal de zbor care înregistrează informații privind ora și locația și prezintă datele jurnalului pe o hartă din aplicația de pe smartphone. O alta functie interesanta, permite setarea unei alarme pentru un eveniment cu nume, data, ora, si afisarea pe ecranul digital a timpului rămas pana la acesta. Această caracteristică permite numărarea inversa până la o anumită dată și o oră și afisarea timerului pentru fiecare eveniment pe ecarnul digital. 

G-SHOCK GR-B100 Functions

 

Aceste modele sunt primele din gama G-SHOCK dotate un LCD mare de 7 × 33 puncte și un bezel metalic multi-fatetat placat ionic, care creează imaginea unei aeronave de ultimă generatie. O curea turnată bi-color  adaugă o notă de eleganță trendy.

Motorul conectat acceptă corecția de timp utilizând un semnal de calibrare a timpului și o conexiune Bluetooth®. După conectarea cu un smartphone dotat cu Bluetooth®, puteți utiliza aplicația G-SHOCK Connected* pentru a configura setările de alarmă pentru numărătoarea inversă, pentru a gestiona conținutul memoriei de puncte de drum și pentru a gestiona și a stoca un jurnal de zbor al distanțelor și timpilor de călătorie aferente misiunilor de zbor.

Pentru a asigura precizia de masurare a timpului, informațiile despre timp pot fi obținute de la un server de timp on-line și folosite pentru a corecta setarea orei ceasului. Aplicația poate fi, de asemenea, utilizată pentru a configura Ora pe Glob, temporizatorul, alarma și alte setări.

În plus față de aceste caracteristici de conectare la telefon, aceste ceasuri vin cu iluminare cu LED-uri de înaltă luminozitate, ora pe glob, cronometru și multe altele. Operarea stabilă este asigurată de un sistem de încărcare solara Tough Solar care încorporează tehnologia originală de economisire a energiei CASIO.

Modele de smartphone-uri compatibile

iOS: iOS 10 sau mai nou
Android: Android 6.0 sau mai nou
*doar pentru smartphone-urile cu Bluetooth instalat

Mai multe informatii gasiti aici:  https://support.casio.com/en/support/osdevicePage.php?cid=009001015 

Conectarea cu un telefon necesita descarcarea aplicatiei G-Shock Connected, pe care o puteti descarca din App Store (iPhone) sau Google Play (pentru smartphone-urile cu Android).

 

G-Shock GR-B100-1A2 Gravitymaster

Negru si albastru, curea albastra pe interior, display LCD negativ.

G-Shock GR-B100-1A2 Gravitymaster

 

G-Shock GR-B100-1A2 Gravitymaster

G-Shock GR-B100-1A3 Gravitymaster

Negru si verde, curea verde pe interior, display LCD standard.

G-Shock GR-B100-1A3 Gravitymaster

 

G-Shock GR-B100-1A3 Gravitymaster

G-Shock GR-B100-1A4 Gravitymaster

Negru si aramiu cu accente de portocaliu, curea portocaliu pe interior, display LCD negativ.

G-Shock GR-B100-1A4 Gravitymaster

G-Shock GR-B100-1A4 Gravitymaster

 

SUMAR FUNCTII: Alarma, Alimentare solara, Bip la ora fixa, Bluetooth (Conectivitate wireless prin Bluetooth), Calendar, Conexiune Smart, Cronometru, Data, Deplasarea acelor, Iluminare, Indica Ora in Format 24h, Indicator nivel baterie, Luna, Ora pe Glob, Power saving, Rezistent la socuri, Temporizator, Ziua saptamanii

G-Shock GR-B100 Gravitymaster Promotional Video:

 

G-Shock Gravitymaster GR-B100

 

 

G-Shock GR-B100 Gravitymaster Promotional Video:

12 sept. 2018 18:21:42 By JAPORA News GR-B100, tough solar, bluetooth, gravitymaster, Accessories,

G-SHOCK G-STEEL GST-W300, GST-W310 Combină metalul cu răşina pentru un look solid

Cele mai recente modele ale seriei de ceasuri G-STEEL, oferă o structură de protecție superioara, combinând diferite materiale ce se imbina perfect in designul G-Steel. Ceasurile GST-W300 și GST-W310 sunt disponibile în cinci modele, toate păstrând finisajul metalic dinamic al modelelor anterioare, dar într-o dimensiune mai compactă pentru un sentiment şi mai plăcut pe încheietura mâinii.

Modelele GST-W300 și GST-W310 prezintă același design puternic și multidimensional al ceasurilor anterioare G-STEEL, subliniind aspectul solid al metalului, într-o carcasă mai mică, care se simte chiar mai bine pe încheietura mâinii și alunecă ușor sub cămașă sau mâneca hainei.

Structura de protecție care combină diferite materiale este o caracteristică cheie a ceasurilor G-STEEL. GST-W300 are un inel de rășină fină sub un cadru uretan, în timp ce GST-W310 are un inel uretan sub un cadru metalic. Ambele modele absorb șocurile, îmbunătățind performanța la șocuri.

Noile ceasuri dispun şi de un panou solar, cu eficiență sporită de generare a puterii, ceea ce a permis companiei Casio să ofere un cadran mai colorat, cu marcaje mai mari. Ecranele LCD digitale sunt poziționate elegant la orele 3, 6 și 9, afișând o varietate de date, cum ar fi: data, informaţii privind funcția și orașele. Aceste caracteristici oferă un design cu o strălucire metalică exterioară și o lizibilitate excelentă.

Modelele G-Shock GST-W300 și GST-W310 beneficiază și de tehnologia Multi-Band 6 pentru receptionarea semnalului radio de calibrare a timpului, transmis de la șase stații din întreaga lume, precum și de sistemul Tough Solar, care alimentează ceasul folosind lumina soarelui sau lumina interioară. Ceasurile sunt, de asemenea, echipate cu o funcție de deplasare manuală, care îndepărtează temporar indicatoarele cu doar o simplă atingere a butonului, precum și lumini duble LED pentru a ilumina cadranul și LCD-urile.

GST-W300-1A

Argintiu × Negru

Răşină

GST-W300BD-1A

Negru

Metal

GST-W300G-1A2

Albastru × Negru

Răşină

GST-W300G-1A9

Auriu × Negru

Răşină

GST-W310D-1A

Argintiu

Metal

Noile ceasuri Casio G-Shock G-Steel GST-W300 si GST-W310

SPECIFICATII

Construcţie

Rezistent la şocuri

Rezistenţa la apă

200 metri

Frecvenţa Radio

77.5 kHz (DCF77: Germania); 60 kHz (MSF: UK); 60 kHz (WWVB: USA); 40 kHz (JJY: Fukushima, Japonia) / 60 kHz (JJY: Kyushu, Japonia); 68.5 kHz (BPC: China)

Recepţia undelor radio

Recepţie automată până la de 6 ori pe zi

Ora Globală

31 fusuri orare (48 oraşe şi Timpul Universal Coordonat); ora de vară on/off, schimbare oraş de origine/oraş ora globală

Cronometru

1/100 secunde; capacitate de măsurare: 59’59.99”; moduri de măsurare: timp scurs, timp intermediar, locurile 1 şi 2

Temporizator

Unitate de măsură: 1 secundă; interval de măsurare: 100 minute (unităţi de 1 minut şi 1 secundă)

Alarmă

5 alarme zilnice, semnal din oră în oră

Alte funcţii

Auto-Calendar complet; format 12/24-ore; indicator nivel baterie; ton la operaţiunea cu butoane activat/dezactivat; auto dublă lumină LED (afterglow, selectare durată de iluminare: 1.5/3.0 secunde, Super Illuminator); funcţie pentru mutare indicatoare

Sursa de energie

Tough Solar (sistem de încărcare solară)

Operaţiune continuă

Aproximativ 18 luni cu funcţia de economisire a energiei activată după o încărcare totală

  • Economisirea energiei după o anumită perioadă într-un loc întunecat

Dimensiunea carcasei

55.9 × 49.3 × 15.3 mm

Greutate totală

Aprox. 84 g (GST-W300/W300G)
Aprox. 172 g (GST-W300BD)
Aprox. 183 g (GST-W310D)

2 apr. 2018 23:07:00 By JAPORA News casio, g-shock, g-steel, gst-w300, gst-w310, Accessories,

Noul Casio ERA-600 cu termometruCasio a lansat recent un nou model din seria ERA colectia Edifice dotat cu functii precum cronometru, timer, 5 alarme zilnice, termometru plus aratatoare cu insertii fosforescente si auto-Iluminare a afisajului cu LED-uri puternice de culoare alba, totul intr-o carcasa masiva de otel inoxidabil care surprinde prin calitatea finisajelor si are o rezistenta la apa de 10 bar, suficient pentru a fi folosit la inot. Noul ceas Casio ERA-600 are cadranul de dimensiuni mari ce atrage atentia prin multitudinea de afisaje si informatii pe care le ofera, iar bratara este de asemenea una masiva din inox de calitate, prevazuta cu siguranta antideschidere accidentala. Ceasul a fost lansat in 4 variante de design, printre care se regaseste si o varianta cu curea de piele de culoare albastra.

Specificatiile complete sunt: Auto-Iluminare a afisajului cu LED-uri (Super Illuminator) Comutator de iluminare automata; Selectarea duratei de iluminare (1.5 sau 3 secunde); Afterglow Culoare LED: Alb Aratatoare cu insertii fosforescente Ora pe Glob Afiseaza ora pt. 31 de fusuri orare (48 de orase+UTC), comutare ora de vara on/off Termometru Interval de afisare: -10 pana la 60°C (14 pana la 140°F) Unitate de afisare: 0.1°C (0.2°F) Cronometru cu sutimi de secunda (1/100 s - 24 ore) Capacitate de masurare: 23:59'59.99'' Moduri de masurare: Timp scurs, timp intermediar, timpii locurilor 1 si 2 Temporizator (numaratoare inversa) - 1/1 min. - 60 min. Unitate de masurare: 1 secunda Interval de temporizare: 60 de minute Interval de setare al timpului de pornire a temporizarii: 1 pana la 60 de minute (incrementari de cate 1 minut) 5 alarme zilnice (cu 1 alarma snooze) Beep la ora fixa Functia de deplasare a acelor: Acele ceasului se misca din drum pentru a permite vizualizarea facila a informatiilor de pe cadranul digital. Calendar perpetuu (pre-programat pana in anul 2099) Afisare ora in format 12h sau 24h Ton la actionarea butoanelor: on/off Masurare Timp Analog: 3 ace (ora, minut (acul se misca la fiecare 20 secunde), secunda) Digital: Ora, minut, secunda, pm, luna, data, zi Geam din cristal mineral Carcasa din otel inoxidabil Bratara din otel inoxidabil Suguranta anti-deschidere accidentala a bratarii Rezistenta la apa (10 ATM) Potrivit pentru inot si snorkelling. Ceasul este rezistent la apa pana la 10 bar (100 metri), tineti cont ca valoarea in metri nu se refera la adancimea de scufundare ci la presiunea aerului utilizat in cursul testului de rezistenta la apa. Este contraindicat sa apasati butoanele in apa sau sa scoateti coronita ceasului. Cureaua de piele nu este indicat sa intre in apa pentru ca se deterioreaza! Precizie: +/- 15 secunde pe luna Durata aprox. de viata a bateriei: 2 ani Tip baterie: SR927Wx2 Dimensiuni carcasa: aprox. 53.0mm x 47.1mm x 13.2mm (Lungime x Latime x Grosime) Greutate: aprox. 171 g

8 ian. 2018 17:49:00 By JAPORA News casio, edifice, era-600, Accessories,
Seteaza descrescator

3 Articol(e)