BEYOND WATCH Earth2 Series

 

BEYOND WATCH a lansat recent noua serie Earth2

Intr-o lume a ceasurilor inteligente aflata in acest moment intr-o continua miscare si evolutie, cu modele noi ce sunt lansate aproape unul după altul,  BEYOND WATCH a introdus recent pe piață modelul EARTH2, un ceas smart cu aspect premium, la prețuri accesibile.

Design-ul este punctul forte al noului model, acesta avand un aspect elegant și curat cu linii netede și un nivel de calitate al finisajelor care nu se vede la ceasurile smart obisnuite. In plus pe cadran este prevazut cu un bezel (inel) din aluminiu ce vine in 3 variante: negru, albastru sau auriu si un geam din cristal mineral pentru protejarea ecranului digital. Acesta nu este cu siguranță un smartwatch cu un design și o construcție standard.

Producatorul a încercat să ofere Seriei Earth2 o atmosferă premium și se pare ca a si reușit să facă acest lucru.

La capitolul performanta, noul Earth2 este destul de puternic incat sa se miste fluent, rapid si fara intreruperi. Are un ecran HD mare si luminos de 1.32 inch vizibil din orice unghi, la orice ora a zilei. Interfața este intuitivă și foarte ușor de utilizat.

Ceasul oferă o gama larga de funcții precum o suită de sănătate completă (masurare puls, oxigen in sange, tensiune, numar pasi), 20 de moduri sport, asistent vocal inteligent, preluare apeluri direct pe ceas, preluare mesaje si notificari si multe altele.

Acesta este echipat cu o gamă întreagă de senzori, ceea ce îl face ideal pentru măsurarea multor activități. Are un accelerometru cu 3 axe, un senzor optic de ritm cardiac, un senzor SpO2 (Nivel de saturație a oxigenului din sânge) și un senzor giroscop.

Bateria cu care este dotat noul Earth2 este una destul de puternica, avand o durată de funcționare de pana la 10 zile, in functie de modul de utilizare, ajungand chair pana la 25 de zile in modul stand-bye.

SPECIFICATII

Dimensiuni carcasa 
46.0 x 46.0 x 11.5 mm
Circumferinta mana
150 - 225 mm
Greutate 90 g
Material Carcasa
Aliaj superior din metal
Material Curea/Bratara

Otel Inoxidabil Placat Ionic

Sistem deschidere Curea/Bratara

Catarama tip fluture cu telescoape Quick release (Schimbre rapida)

Material Geam
Cristal mineral
Display 1.32 inch IPS/360*360 Full Touchsreen
Senzori

Senzor de accelerare, Senzor de ritm cardiac optic, Senzor SpO2, Senzor de lumină ambientală, Senzor giroscop

Conectivitate Bluetooth 5
Cerinte de sistem
Android 5.1 sau mai nou, IOS 10.0 sau mai nou
Baterie 260 mAh
In cutie 1x BEYOND Watch
1x cablu de incarcare magnetic
1x manual de utilizare & certificat de garantie
Functii Apel si raspuns apel direct de pe ceas, Monitor Ritm cardiac, Tensiunea arterială, Oxigenul din sânge, Monitorizarea somnului, Citire mesaje și notificari, 20 Moduri sport, Fețe de ceas multiple, Fețe de ceas personalizate și multe altele
Rezistenta la apa
IP68

Banner Earth2