Casio EDIFICE, partener al echipei de formula 1 Scuderia Toro Rosso, se află în fruntea tehnologiei de vârf pentru ceasuri sofisticate.

ECB-800 este un cronograf conceput avand spiritul motorsporturilor în minte; un ceas proiectat atât pentru concurenți, cât și pentru fani ai cursei.

Cronograful se evidentiaza în ochii privitorului prin designul forjat al bezelului și are gravat pe bratara logo-ul iconic EDIFICE, ce poate fi văzut pe partea din fata a autoturismelor de curse Toro Rosso Forumla 1. Ceasul este dotat cu un LED full-dot cu LED-uri STN și iluminare intensa LED super illuminator, precum și butoane laterale supradimensionate pentru o aderență confortabilă și o manevrare ușoară.

Acest model de ceas incorporeaza tehnologia de alimentare solara Tough Solar Power, care îi permite să utilizeze chiar și cele mai slabe surse de lumină pentru a opera. Celulele solare sunt atât de mici și de inobservabile, încât pot fi integrate cu ușurință în fiecare design al unei fețe de ceas.

Dar la ce poate fi intrebuintat acest ceas? Ei bine, cronograful este dotat cu mult mai multe functii decat doar masurarea tradiționala a timpului.

Ceasul oferă caracteristici extinse de timp de tur, ce includ capacitatea de a seta timpii de tur-țintă, care declanșează o numaratoare inversă de 30 de secunde până la ora țintă pentru fiecare tur. Această caracteristică le oferă fanilor de curse posibilitatea de a anticipa când mașinile se vor întoarce în jurul pistei și vor măsura cât de repede se îndreaptă. Timpii de tur sunt înregistrați cu fractiuni de miimi de secunda 1/1000 secunde, avand o memorie de 200 de tururi.

În plus, ceasul include un cadran încorporat care afișează viteza medie, făcându-l valoros nu numai pentru echipele de curse din paddock, ci și pentru spectatorii care doresc o analiză mai aprofundată a acțiunii de pe pistă.

Tehnologia nu se termină aici. Acest cronograf ECB-800 posedă capacitatea de conexiune cu un smarphone prin aplicația EDIFICE Connected, care il va conecta automat cu ceasul dvs. prin Bluetooth. În plus, conectivitatea permite Sistemului de Timp Exact (Accurate Time System), sa ajusteze timpul atunci când se schimbă locația utilizatorului.

 

Colectia
― ECB-800 ―

ECB-800DB-1AEF ECB-800D-1AEF ECB-800DC-1AEF ECB-800TR-2AER
ECB-800DB-1AEF ECB-800D-1AEF ECB-800DC-1AEF ECB-800TR-2AER

 

― Design ―

       
ECB-800
― Functionare ―

Edifice Conncted Smartphone Link EDIFICE Connected

 

Această aplicație dedicată Smartphone Link EDIFICE Connected  vă permite să gestionați diferite setări
pe ceasul dvs. de pe telefonul dvs. smartphone, fără a opera ceasul.

google play app store


Versiuni OS confirmate

* Android și Google Play sunt mărci comerciale ale Google LLC.* Apple și logo-ul Apple sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. și în alte țări.App Store este un semn de serviciu al Apple Inc. Versiunea OS Vă recomandăm să utilizați EDIFICE Connected pentru următoarele sisteme de operare. Operarea nu este garantată pentru niciun sistem de operare care nu este enumerat mai jos. Chiar dacă un sistem de operare a fost confirmat ca fiind compatibil, actualizările de software sau specificațiile afișate pot împiedica afișarea și / sau operarea corespunzătoare. EDIFICE Connected nu poate fi utilizat pe telefoanele cu funcții Android cu tastele săgeată. iOS (Apple)

iOS (Apple)

Numele terminalului (Versiunea OS) Compatibilitate Observatii
iOS 10 sau mai recenta DA  

Android

Numele terminalului (Versiunea OS) Compatibilitate Observatii
Android 6.0 sau mai recenta DA  

Numai pe smartphone cu Bluetooth instalat.

 

Afisarea timpului tinta  Calcularea vitezei medii   Transferarea datelor cronometrului

Afisarea timpului tinta

Calcularea vitezei medii (setari ale datelor pentru distanta)

Transferul datelor cronometrului

Un indicator grafic arata diferenta dintre timpul masurat si un timp tinta presetat.

Viteza medie poate fi calculata folosind valori ale distantei de tur. Pot fi afisate viteze virtuale bazate pe distantelele de tur ale principalelor circuite de pe glob

Informatii in miimi de secunda despre cronometrarea turului pot fi transferate de la un ceas catre un telefon pentru o stocare pe timp indelungat si analiza.
     
 ajustare automata a a timpului  Ora pe glob pentru 300 de orase  Gasire telefon

Ajustarea automata a timpului

Ora pe Glob pentru 300 de orase

Gasire Telefon

Actualizari de 4 ori pe zi pentru o masurare precisa a timpului. Setați ora pe glob cu doar câteva atingeri pe ecranul smartphone-ului dvs.

Atunci când nu puteți găsi telefonul, pur și simplu apăsați un buton de pe ceas pentru a auzi o avertizare pe telefon.

     

Tough Solar

Super Illuminator

 
 Alimentare solara  Super Illuminator  

Un sistem original CASIO de încărcare solară transformă lumina în energie electrică pentru a asigura funcționarea stabilă. Un panou solar cu dispersie a umbrelor care oferă o eficiență superioară a generării de energie.

Lumina strălucitoare de la un LED de înaltă luminozitate oferă o vizibilitate dramatic îmbunătățită în întuneric.