G-Shock GR-B100 Gravitymaster cu conexiune Bluetooth si alimentare Solara

G-SHOCK GR-B100 GRAVITYMASTER GR-B100-1A2 GR-B100-1A3 GR-B100-1A4 Bluetooth and Tough Solar

Prezentat pentru prima data la Baselworld 2018, Casio a lansat recent modelul de varf G-Shock GR-B100 Gravitymaster. Noul G-Shock GR-B100 este un model in stilul Aviator, cu alimentare solara, ce foloseste tehnologia Tough Solar, avand un afisaj analog-digital cu display de inalta rezolutie STN LCD. Ecranul LCD amplu este conceput în stilul unui cockpit de sticlă al unui avion de pasageri, care oferă piloților o vedere clară asupra informațiilor.

Cinci butoane laterale și un buton frontal luminos ajută la simplificarea operarii ,oferind acces mai rapid la funcții. In partea jos gasim un mic acadran analogic ce indica modurile ceasului. G-Shock GR-B100 se poate conecta la un smartphone prin Bluetooth si cu ajutorul aplicatiei G-Shock Connected se pot face setari ale ceasului si sincronizarea automata a orei exacte.

Acest ceas are, de asemenea, funcția jurnal de zbor care înregistrează informații privind ora și locația și prezintă datele jurnalului pe o hartă din aplicația de pe smartphone. O alta functie interesanta, permite setarea unei alarme pentru un eveniment cu nume, data, ora, si afisarea pe ecranul digital a timpului rămas pana la acesta. Această caracteristică permite numărarea inversa până la o anumită dată și o oră și afisarea timerului pentru fiecare eveniment pe ecarnul digital. 

G-SHOCK GR-B100 Functions

 

Aceste modele sunt primele din gama G-SHOCK dotate un LCD mare de 7 × 33 puncte și un bezel metalic multi-fatetat placat ionic, care creează imaginea unei aeronave de ultimă generatie. O curea turnată bi-color  adaugă o notă de eleganță trendy.

Motorul conectat acceptă corecția de timp utilizând un semnal de calibrare a timpului și o conexiune Bluetooth®. După conectarea cu un smartphone dotat cu Bluetooth®, puteți utiliza aplicația G-SHOCK Connected* pentru a configura setările de alarmă pentru numărătoarea inversă, pentru a gestiona conținutul memoriei de puncte de drum și pentru a gestiona și a stoca un jurnal de zbor al distanțelor și timpilor de călătorie aferente misiunilor de zbor.

Pentru a asigura precizia de masurare a timpului, informațiile despre timp pot fi obținute de la un server de timp on-line și folosite pentru a corecta setarea orei ceasului. Aplicația poate fi, de asemenea, utilizată pentru a configura Ora pe Glob, temporizatorul, alarma și alte setări.

În plus față de aceste caracteristici de conectare la telefon, aceste ceasuri vin cu iluminare cu LED-uri de înaltă luminozitate, ora pe glob, cronometru și multe altele. Operarea stabilă este asigurată de un sistem de încărcare solara Tough Solar care încorporează tehnologia originală de economisire a energiei CASIO.

Modele de smartphone-uri compatibile

iOS: iOS 10 sau mai nou
Android: Android 6.0 sau mai nou
*doar pentru smartphone-urile cu Bluetooth instalat

Mai multe informatii gasiti aici:  https://support.casio.com/en/support/osdevicePage.php?cid=009001015 

Conectarea cu un telefon necesita descarcarea aplicatiei G-Shock Connected, pe care o puteti descarca din App Store (iPhone) sau Google Play (pentru smartphone-urile cu Android).

 

G-Shock GR-B100-1A2 Gravitymaster

Negru si albastru, curea albastra pe interior, display LCD negativ.

G-Shock GR-B100-1A2 Gravitymaster

 

G-Shock GR-B100-1A2 Gravitymaster

G-Shock GR-B100-1A3 Gravitymaster

Negru si verde, curea verde pe interior, display LCD standard.

G-Shock GR-B100-1A3 Gravitymaster

 

G-Shock GR-B100-1A3 Gravitymaster

G-Shock GR-B100-1A4 Gravitymaster

Negru si aramiu cu accente de portocaliu, curea portocaliu pe interior, display LCD negativ.

G-Shock GR-B100-1A4 Gravitymaster

G-Shock GR-B100-1A4 Gravitymaster

 

SUMAR FUNCTII: Alarma, Alimentare solara, Bip la ora fixa, Bluetooth (Conectivitate wireless prin Bluetooth), Calendar, Conexiune Smart, Cronometru, Data, Deplasarea acelor, Iluminare, Indica Ora in Format 24h, Indicator nivel baterie, Luna, Ora pe Glob, Power saving, Rezistent la socuri, Temporizator, Ziua saptamanii

G-Shock GR-B100 Gravitymaster Promotional Video:

 

G-Shock Gravitymaster GR-B100

 

 

G-Shock GR-B100 Gravitymaster Promotional Video: