G-SHOCK G-STEEL GST-W300, GST-W310 Combină metalul cu răşina pentru un look solid

Cele mai recente modele ale seriei de ceasuri G-STEEL, oferă o structură de protecție superioara, combinând diferite materiale ce se imbina perfect in designul G-Steel. Ceasurile GST-W300 și GST-W310 sunt disponibile în cinci modele, toate păstrând finisajul metalic dinamic al modelelor anterioare, dar într-o dimensiune mai compactă pentru un sentiment şi mai plăcut pe încheietura mâinii.

Modelele GST-W300 și GST-W310 prezintă același design puternic și multidimensional al ceasurilor anterioare G-STEEL, subliniind aspectul solid al metalului, într-o carcasă mai mică, care se simte chiar mai bine pe încheietura mâinii și alunecă ușor sub cămașă sau mâneca hainei.

Structura de protecție care combină diferite materiale este o caracteristică cheie a ceasurilor G-STEEL. GST-W300 are un inel de rășină fină sub un cadru uretan, în timp ce GST-W310 are un inel uretan sub un cadru metalic. Ambele modele absorb șocurile, îmbunătățind performanța la șocuri.

Noile ceasuri dispun şi de un panou solar, cu eficiență sporită de generare a puterii, ceea ce a permis companiei Casio să ofere un cadran mai colorat, cu marcaje mai mari. Ecranele LCD digitale sunt poziționate elegant la orele 3, 6 și 9, afișând o varietate de date, cum ar fi: data, informaţii privind funcția și orașele. Aceste caracteristici oferă un design cu o strălucire metalică exterioară și o lizibilitate excelentă.

Modelele G-Shock GST-W300 și GST-W310 beneficiază și de tehnologia Multi-Band 6 pentru receptionarea semnalului radio de calibrare a timpului, transmis de la șase stații din întreaga lume, precum și de sistemul Tough Solar, care alimentează ceasul folosind lumina soarelui sau lumina interioară. Ceasurile sunt, de asemenea, echipate cu o funcție de deplasare manuală, care îndepărtează temporar indicatoarele cu doar o simplă atingere a butonului, precum și lumini duble LED pentru a ilumina cadranul și LCD-urile.

GST-W300-1A

Argintiu × Negru

Răşină

GST-W300BD-1A

Negru

Metal

GST-W300G-1A2

Albastru × Negru

Răşină

GST-W300G-1A9

Auriu × Negru

Răşină

GST-W310D-1A

Argintiu

Metal

Noile ceasuri Casio G-Shock G-Steel GST-W300 si GST-W310

SPECIFICATII

Construcţie

Rezistent la şocuri

Rezistenţa la apă

200 metri

Frecvenţa Radio

77.5 kHz (DCF77: Germania); 60 kHz (MSF: UK); 60 kHz (WWVB: USA); 40 kHz (JJY: Fukushima, Japonia) / 60 kHz (JJY: Kyushu, Japonia); 68.5 kHz (BPC: China)

Recepţia undelor radio

Recepţie automată până la de 6 ori pe zi

Ora Globală

31 fusuri orare (48 oraşe şi Timpul Universal Coordonat); ora de vară on/off, schimbare oraş de origine/oraş ora globală

Cronometru

1/100 secunde; capacitate de măsurare: 59’59.99”; moduri de măsurare: timp scurs, timp intermediar, locurile 1 şi 2

Temporizator

Unitate de măsură: 1 secundă; interval de măsurare: 100 minute (unităţi de 1 minut şi 1 secundă)

Alarmă

5 alarme zilnice, semnal din oră în oră

Alte funcţii

Auto-Calendar complet; format 12/24-ore; indicator nivel baterie; ton la operaţiunea cu butoane activat/dezactivat; auto dublă lumină LED (afterglow, selectare durată de iluminare: 1.5/3.0 secunde, Super Illuminator); funcţie pentru mutare indicatoare

Sursa de energie

Tough Solar (sistem de încărcare solară)

Operaţiune continuă

Aproximativ 18 luni cu funcţia de economisire a energiei activată după o încărcare totală

  • Economisirea energiei după o anumită perioadă într-un loc întunecat

Dimensiunea carcasei

55.9 × 49.3 × 15.3 mm

Greutate totală

Aprox. 84 g (GST-W300/W300G)
Aprox. 172 g (GST-W300BD)
Aprox. 183 g (GST-W310D)