Colectia Casio Casio Pro Trek PRT-B50 Bluetooth Quad Sensor

Abilitatea PRO TREK de a combina ce este mai bun de oferit in  materie de tehnologie și modele inovatoare a făcut ca acesta să fie alegerea pentru alpinisti, cataratori, campeți și alți pasionați de aer liber. Acum, pentru a fi foarte ușor de utilizat, seria PRT-B50 adaugă funcții Bluetooth® ce permite comunicarea de date cu un smartphone care rulează aplicația PRO TREK Connected.


Sistemul Quad Sensor utilizează senzori compacti care fac posibilă ambalarea într-o configurație compactă a masuratorilor busolei, altimetrului/barometrului și a celor de temperatură, împreună cu un accelerometru care ține evidența numarului dvs. de pasi.


Calculele de calorii utilizează atât informațiile despre numărul de pasi, cât și altitudinea, pentru a lua în considerare urcările și coborarile, iar valorile caloriilor arse sunt înregistrate de aplicație.


Aplicația înregistrează automat informatiile despre altitudine măsurate de ceas si informațiile despre ruta obținute de GPS-ul unui smartphone, și puteți parcurge manual puncte de altitudine de-a lungul traseului utilizând o caracteristică jurnal de rută. Puteți efectua, de asemenea, o operație de buton pentru a înregistra locația dvs. curentă în memorie. Apoi, după ce vă mutați într-un loc diferit, un Indicator de Locație va indica direcția și va afișa distanța până la locația înregistrată. Acest lucru face ușor să se determine relația dintre cele două locații, ceea ce constituie o functionalitate esențială pentru activitățile în aer liber.


Conectivitatea smartphone-ului simplifică configurarea setărilor, iar reglarea automată a timpului asigură că setările de timp sunt întotdeauna corecte, indiferent de locul în care se întâmplă să vă aflați.
De asemenea, ceasul PRT-B50 poate fi configurat pentru a obține informații despre altitudine folosind GPS-ul unui smartphone și pentru a corecta automat propriile citiri de altitudine. De asemenea, când ceasul se conectează cu un telefon, obține informații despre latitudine și longitudine, care sunt utilizate pentru a calcula orele de răsărit și de apus pentru locația dvs. curentă.


Puteți utiliza aplicația pentru a activa sau a dezactiva individual modurile ceasului, astfel încât să apară doar modurile de care aveți nevoie. Puteți chiar să specificați ordinea care va fi utilizată la afișarea modurilor, pentur a corespunde nevoilor dvs. particulare.


Capacul din spate al ceasului, care este confecționat din rășină încorporată cu fibre de sticlă dure, ușoare, are o structură care combină, într-o singură piesă, telescoapele ce leagă cureaua cu carcasa.
Protecțiile la butoane protejează împotriva erorilor operaționale și rezistența carcasei a fost îmbunătățită, acestea fiind caracteristici esențiale pentru un ceas de mana outdoor robust.
Fata largă cu cifre arabe a ceasului oferă o lizibilitate facilă, la vedere. Fața se combină cu un bezel rotativ mare pentru a crea un design atractiv pentru aventurierul outdoor. Indicatorul conului de vizibilitate care arată orientarea dvs. curenta, folosește piese metalice pentru un accent outdoor ce îmbunătățește designul sportiv general.


Cureaua din uretan are o textură 3D pentru a împiedica inelul curelei să alunece din poziția lui, o altă caracteristică ce face ca acest ceas să fie potrivit pentru utilizarea în aer liber.


Conectivitatea Bluetooth® cu un smartphone a noului PRT-B50 și modurile personalizabile face alegerea perfectă pentru purtarea practică outdoor.

    Senzor quad (termometru, altimetru barometru, busolă digitală, Contor de Pasi)
    Link Smartphone (conexiunea Bluetooth® conectează cu un smartphone)
    Funcția de retragere a acelor
    Afisare orelor de Rasarit/Apus
    Ora pe Glob (interschimbarea orașului)
    Lumină dublă LED (Auto-iluminare)