Astăzi, viața se mișcă mai repede ca oricând. Noțiunea timpului este esențială în acest secol. Așadar, de ce să nu o faci cu stil? Ceasurile nu se demodează niciodată. Chiar dacă există ceasuri pe telefoane, nimic nu egalează eleganța deosebită a unui ceas frumos realizat.

Top 10 cele mai bune ceasuri bărbătești

Pentru unii dintre noi, ceasurile reprezintă o investiție emoțională, poate chiar o moștenire de familie. Așa că, de ce să nu existe la încheietura mâinii tale cel mai bun ceas? Astăzi, îți vom prezenta un top 10 al celor mai bune ceasuri bărbătești.

10. Timex

Pentru cei care doresc un ceas cu un ecran generos de mare, brandul Timex ar putea fi exact ceea ce cauți! Este rezistent la apă, rezistent la șocuri și perfect pentru aventuri în aer liber. Acest ceas este, de asemenea, o mare declarație de modă pentru stilul vintage. Brandul devine din ce în ce mai popular în întreaga lume. Nu este doar versatil în ceea ce privește aspectul său, dar este dotat și cu funcții precum:  

1.memorie de 30 de ture;

2. mecanism quartz

3. 2 fusuri orare;

Timex rămâne un ceas de buget pe care îl poți folosi pentru orice situație. Se remarcă prin următoarele particularități:

1. Cronograf de 100 de ore;

2. Curea groasă și durabilă. 

3. Lentilă acrilică. 

Timex TW2R69200D7 Waterbury Chronograph este un ceas cu numeroase caracteristici sportive, dar totodată elegante (pentru care plătești deseori dublu atunci când alegi un brand de calitate superioară).

C:\Users\user\Desktop\timex.jpg

9. Citizen

Citizen este o marcă respectată, produsă în Japonia. Japonezii sunt recunoscuți pentru brandurile pe care le dețin când vine vorba de ceasuri. Citizen are carcasa creată din oțel inoxidabil. Afișajul analogic vine cu un mecanism specific japoneză, de quartz

De asemenea, este rezistent la apă. Ceasul barbatesc Citizen NY0084-89EE Promaster Marine Diver Automatic este o fuziune între stil și aspect practic, care asigură programarea și organizarea eficientă a zilelor. Se remarcă prin următoarele proprietăți

1.Design foarte subțire din oțel inoxidabil;

2.Mișcare quartz tipic japoneză;

3.Preț accesibil;

4.Fereastră care afișează ziua și data - acest lucru se poate dovedi incredibil de util. Nu mulți știu automat ce zi din săptămână este.

C:\Users\user\Desktop\citizen.jpg

 8. Orient

Ceasul Orient Automatic Bambino (generația a II-a) este o adevărată frumusețe. Unul dintre cele mai bune ceasuri pentru bărbați, acest model este un accesoriu accesibil cu un stil mai vintage, dar care arată surprinzător. Cu un afișaj extraordinar, Orient îți dă o senzație de epocă pe care pur și simplu nu o vei întâlni nicăieri altundeva. 

Datorită mișcării automate (bazată pe tehnici tradiționale japoneze), nu va trebui niciodată să îți faci griji că acest ceas va rămâne fără putere. Va fi întotdeauna alături de tine, funcționând foarte bine. Se prezintă: 

  • cu un design clasic vintage;

  • dotat cu tehnologie specific japoneză de mișcare automată;

  • cu un sistem facil de reglat, oferind confort maxim

C:\Users\user\Desktop\orient.jpg

7. Seiko

Modelul Seiko SNK809K1 oferă un aspect unic în comparație cu majoritatea celorlalte ceasuri Seiko. Acesta vine cu o brățară din oțel inoxidabil. De asemenea, are o carcasă din oțel inoxidabil cu diametrul de 37 mm. Poți schimba rapid cureaua, ori de câte ori dorești - durează mai puțin de 1 minut. 

Ceasul Seiko 5 Automatic arată data, ora, orice zi a săptămânii, chiar de pe cadranul negru. Se remarcă prin următoarele elemente distinctive:

1.Un singur buton lateral îți permite să reglezi orice în câteva secunde;

2.Dispune de un mecanism automatic 21 rubine;

3.Este perfect pentru drumeții, ciclism și înot ușor. 

C:\Users\user\Desktop\seiko.jpg

6. Casio 

Gama Casio G-Shock pentru bărbați este o versiune puternică a ceasului standard. Ceasul barbatesc Casio G-Shock GG-B100-1A3ER este un ceas construit pentru a rezista. Dispune de mecanism quartz și de un afișaj digital simplu, dar eficient, astfel încât să nu pierzi niciun beneficiu oferit de Casio. Este un ceas pe care producătorii l-au conceput să fie durabil și să supraviețuiască oricărui test la care îl vei supune. 

Carcasa este din oțel inoxidabil. Asta înseamnă că ceasul va fi protejat împotriva loviturilor, căzăturilor și a uzurilor generale. 

Avantajele ceasului G-Shock sunt:

1.este rezistent la apă până la o adâncime mare;

2.găzduiește o carcasă din oțel inoxidabil pentru o protecție suplimentară;

3.Vine cu toate beneficiile pentru care este renumit brandul Casio;

4.Vine cu o garanție de 2 ani a producătorului.

Singurul dezavantaj al acestui ceas se referă la faptul că este mai puțin confortabil față de alte modele.

 

C:\Users\user\Desktop\casio g-shock.jpg

5. Louis Vuitton

Chiar dacă nu ești un adept al modei, probabil că și tu cunoști celebrul brand, Louis Vuitton. Sub una dintre cele mai cunoscute mărci de lux din lume, se regăsesc și cele mai bune ceasuri de lux din lume.

Brandul se poziționează ca un expert de neegalat mai ales în privința stilului. Așadar, este de așteptat ca ceasurile Louis Vuitton să fie perfecte.

Prima colecție a fost prezentată în 2002 și a avut un succes imediat și răsunător. În 2017, marca și-a lansat propriul ceas inteligent: Tambour Horizon (creat în parteneriat cu Google și Qualcomm). Explorând afișajul orbitor de ceasuri de lux pentru bărbați și femei de la Louis Vuitton, vei înțelege rapid de ce marca are o notorietate globală în materie de calitate și inovație.

Avantajele ceasurilor Louis Vuitton:

1.se remarcă printr-un design luxuriant și bogat în detalii;

2.materiale și tehnologie de înaltă calitate;

3.lansate relativ recent, Louis Vuitton este printre primele branduri de ceasuri de lux.

C:\Users\user\Downloads\luis vuitton.jpg

4. Cartier

Când cineva spune Cartier, primul tău gând ar putea fi bijuteriile. Într-adevăr, Cartier a fost un faimos bijutier pentru regi. Dar acest designer de renume mondial, a început să fabrice ceasuri. De fapt, astăzi, gama de ceasuri de lux Cartier include unele dintre cele mai celebre ceasuri de pe piață. Marca s-a impus ca un jucător important în industria orologeriei. 

Brandul Cartier este cunoscută mai ales pentru gama sa de ceasuri Tank - având acum valoare simbolică. Cu ceasuri în orice formă și pentru orice preferință, vei găsi cu siguranță un ceas Cartier care ți se potrivește.

Ceasurile Cartier se regăsesc:

1.într-o gamă foarte variată (de modele și dimensiuni);

2.la prețuri accesibile în comparație cu Rolex sau Audemars Piguet.

C:\Users\user\Desktop\cartier.jpg

3. Patek Philippe

Când spui Elveția, te gândești direct la ceasuri de lux. Una dintre cele mai importante branduri de ceasuri elvețiene din toate timpurile, este Patek Philippe. Compania a fost fondată în 1839 și a rămas în proprietatea familiei Stern. 

Abordarea de neegalat a designului ceasurilor de către Patek Philippe a permis brandului să obțină statutul de cea mai bună companie de ceasuri din lume. Ceea ce face un ceas Patek Philippe atât de special este faptul că fiecare detaliu a fost finisat manual de către un meșter dedicat. Un alt motiv este faptul că mai puțin de un milion de ceasuri Patek Philippe au fost create din 1839. Acest lucru le face să fie foarte căutate. 

O caracteristică cheie atestă faptul că unele ceasuri au carcasă din sticlă de safir (având o rezistență ridicată la zgârieturi).

C:\Users\user\Desktop\patek philippe.jpg

2. Audemars Piguet

Audemars Piguet este una dintre cele mai renumite companii de ceasuri high-end din lume. Fabricate în Vallée de Joux, din Munții Jura din Elveția, ceasurile se află acum pe încheieturile celor bogați și faimoși (Arnold Schwarzenegger, Jay-Z și LeBron James). 

Modelul cu care brandul s-a ridicat și a devenit unul dintre cele mai de succes a fost Royal Oak. Introdus în 1972, Royal Oak a fost primul ceas sport din oțel inoxidabil, comercializat ca un ceas de lux. Deși nu este atât de cunoscut ca Rolex, Audemars Piguet oferă altceva potențialilor purtători: un sentiment de exclusivitate

Se prezintă:

1.cu finisaje impecabile;

2.prin gravuri atrăgătoare;

3.ca fiind extrem de elegant.

 

C:\Users\user\Desktop\audemars piguet.jpg

1. Rolex

Dacă există o marcă de ceasuri pe care toată lumea o cunoaște, aceea este Rolex. Chiar numele a devenit un simbol pentru eleganță și opulență. A purta un Rolex înseamnă mai mult decât a purta un simplu ceas. Rolex este, de asemenea, unul dintre ceasurile preferate de cel mai faimos spion din lume, James Bond. 

Brandul se mândrește cu devotamentul său față de calitate și cu îmbunătățirea continuă a ofertelor sale. Rolex este una dintre cele mai bune mărci de ceasuri de lux din lume cu care concurează foarte puțini. Știm că Rolex oferă tot ce vrei și ce nu vrei, eleganță, stil, bun gust, dar și caracteristici sport.

C:\Users\user\Desktop\rolex.jpg

Concluzii

Te întrebi cum să alegi cel mai bun ceas pentru tine? Fie că te inspiri din acest top, fie că ai alte preferințe, descoperă pe Japora ceasul bărbătesc care ți se potrivește. Nu uita! Atunci când cumperi un ceas, este necesar să-l întreții corespunzător pentru o bună funcționare.