Produsele favorite pot fi vazute doar dupa autentificare.

Favorite
0item(s)

Nu aveti produse in cos

Cosul meu
0770 789 939 0770 789 939

Product was successfully added to your shopping cart.

CASIO BABY-G

CEASURI CASIO BABY-G

 • Seria Casio Baby-G este concepută pentru femeile active, fiind o varianta a popularei colecții G-Shock. Modelele multicolore și o mare selecție de variante echipate cu o serie de funcții utile în timpul activităților sportive fac din această serie o alegere excelentă atunci când căutăm un cronometru care să ne însoțească în activitatea fizică, dar și în fiecare zi.
 • Brandul Casio a devenit celebru pentru construcția rezistenta, incredibil de populara a ceasurilor Casio G-Shock, care au câștigat inimile a sute de mii de utilizatori din întreaga lume. Cu toate acestea, producătorii nu au uitat de femei și au creat pentru acestea omologii acestor ceasuri, seria Casio Baby-G, avand aceeasi gama variata de funcții, insa care se destinge prin dimensiunile mai mici ale carcasei si un colorit specific stilului feminin. Casio Baby-G a fost înființată în 1995, ca răspuns la interesul din ce în ce mai mare pentru seria de bază ultra-durabilă G-Shock, adresată în principal bărbaților care duc un stil de viață activ. G-Shock, care a fost inițial o colecție de avangardă, concepută pentru a putea supraviețui chiar și în cele mai dificile condiții, de-a lungul anilor a devenit o serie de cult, folosită nu doar ca un gadget indispensabil atunci când jocam sport sau in timpul activitatilor outdoor, ci și ca un plus original la ținuta de zi cu zi. Atunci, odată cu crearea ulterioara de versiuni și stiluri in culori diferite, a fost lansată producția Casio Baby-G de ceasuri pentru femei.

 • Rezistența extraordinară a ceasurilor Casio Baby-G
  Fiecare model din această serie este echipat cu o construcție rezistentă la șoc și impermeabilă, care funcționează excelent atunci când alergați, înotați, faceți exerciții fizice sau dansați. Carcasele și curelele majorității modelelor Baby-G sunt confecționate din rasina si silicon de înaltă calitate, care funcționează perfect în condiții dificile datorită rezistenței și durabilitatii lor. Curelele colorate din silicon, prezente într-o mare parte din produsele din această colecție, aderă perfect la încheietura femeii și nu provoacă abraziuni. Elementele de fixare confortabile ce  împiedică desfacerea accidentală a curelei sunt, de asemenea, de o importanță deosebită.

 • Ceas Baby-G - numeroase posibilități pentru femei active
  Casio Baby-G reprezinta în primul rând funcționalitate. Majoritatea produselor din această linie au un cronometru încorporat care măsoară timpul cu o precizie de 1/100 sec, făcând mult mai ușoara măsurarea timpului în timpul activității fizice zilnice. De asemenea, ceasurile sunt dotate de obicei cu o alarmă cu funcția de snooze (amanare), cronometru, temporizator si afișarea datei, afisarea orei in format orar 24h și Ora pe glob - un instrument util atunci când călătoriți între zonele orare. Datorită iluminării cadranului cu LED-uri, utilizata la aproape fiecare model, ora poate fi citită chiar si in intuneric. Datorită alegerii de culori originale și a formelor moderne, multe femei combină ceasurile din această colecție cu o ținută casual de zi cu zi, evidentiind în mod unic stilul lor și făcând seria să dobândească un caracter universal. În cazul colecției Casio Baby-G, putem alege dintr-o gamă variata de culori, păstrate în cea mai mare parte în nuanțe vibrante, pline de personalitate. O propunere foarte interesantă în ceea ce privește aspectul sunt modelele „Denim”, cu curele și dungi decorate cu o textură în stil denim dar si diversele tonuri de alb si de roz, culori atat de iubite de femei.

 • Magazin cu ceasuri Casio Baby-G din Timisoara
  Consultați diferitele modele Casio Baby-G și alegeți-vă preferatul în magazinul nostru! JAPORA este locul unde ne veți găsi, iar dacă preferați comoditatea, comandați ceasul online!
  ✓ Produse Originale ✓ Zeci de modele cu livrare în 24 de ore ✓ Cel mai mic preț garantat ★
Seteaza Directie Descendenta

16 Articol(e)

Seteaza Directie Descendenta

16 Articol(e)