Produsele favorite pot fi vazute doar dupa autentificare.

Favorite
0item(s)

Nu aveti produse in cos

Cosul meu
0770 789 939 0770 789 939

Product was successfully added to your shopping cart.

CEASURI CASIO EDIFICE

 • Colectia Edifice reprezina una dintre cele mai populare linii de ceasuri Casio. Datorită stilului casual, dar elegant, aceste ceasuri găsesc fani devotati în rândul bărbaților cărora le place un stil de viață dinamic și un strop de lux. Calitatea înaltă a fiecărui ceas este asigurată de tehnologiile Casio și de materialele de înaltă clasă utilizate de acest brand.
 • Ceasurile Casio Edifice sunt modele care combină caracteristicile ceasurilor sport cu stilul elegant al costumului. Datorită designului unic, folosirii soluțiilor de designer și a eleganței incontestabile a fiecărui model, aceste ceasuri sunt extrem de populare. De asemenea, popularitatea este influențata de gama larga de pret, în funcție de model - permitand tuturor să cunoască aceasta marca renumita, în timp ce multitudinea modelelor și a variantelor de stiluri individuale vă permit să alegeți un ceas care să se potrivească perfect nevoilor dvs.

 • Seria Casio Edifice, cele mai bune ceasuri de la Casio
 • Ceasurile Casio Edifice sunt echipate cu brățări din oțel inoxidabil de înaltă calitate, unele modele au o curea din piele care conferă un caracter mai clasic iar unele au curea de silicon pentrun un aspect casual-sport. Carcasele de ceas si brățările sunt realizate din oțel inoxidabil, rezistent la coroziune și deteriorare. Toate modelele au un geam din cristal mineral, rezistent la zgârieturi și fisuri. Rezistența la apă a ceasului Edifice este de 100m - acest nivel de protecție ne permite să utilizăm ceasul liber, fără teama de a stropi. Puteți înota cu ușurință în piscină, dar trebuie să vă amintiți că ceasul nu este adaptat pentru scufundări. Casio a echipat aceste cronometre cu Neobrite, o acoperire specială cu vopsea pentru acele aceaslui și indicii orari, care absoarbe razele soarelui. Datorită acestui lucru, după ce ceasul a ajuns intr-o zona umbrita, vopseaua emite lumină pentru un anumit facilitand astfel citirea orei in intuneric. Ceasul este dotat cu alarma - în funcție de modelul de ceas, pot exista până la 5 alarme, cu funcții suplimentare de amânare (snooze). Ceasurile Edifice au si cronometru pentru masurarea timpului scurs si a timpilor intermediari/timpi de tur, la unele modele lungimea de măsurare fiind chiar de 24 de ore.
 • Casio se concentrează pe funcționalitate și astfel utilizatorul primește acces la funcții precum iluminare a cadranului, afișarea datei, ora pe glob, care vă permite să vizualizați ora curentă în alte zone orare, un panou solar care încarcă automat bateria și chiar un cronometru. Edificeare, de asemenea, o funcție Waveceptor unică - este un modul care vă permite să sincronizați ora curentă cu ceasul atomic de la emițătoarele situate în Europa, Statele Unite, Japonia și China, primind semnale radio.

 • Tehnologia modernă a ceasului Casio Edifice
 • Trăim într-o lume dinamică și în continuă schimbare. Casio a ieșit în întâmpinarea așteptărilor utilizatorilor și a creat ceasuri echipate si cu tehnologie modernă. Ceasurile Bluetooth din Casio Edifice au multe aplicații, datorită acestei metode de comunicare wireless, ceasul se va conecta cu ușurință la telefon. În plus, schimbarea setărilor, alarmele sau sincronizarea timpului reprezinta alte avantaje cu care se pot lăuda ceasurile echipate cu Bluetooth. Pentru a opera aceste ceasuri de mana, veți avea nevoie de aplicația CASIO Watch+ disponibilă în Apple Appstore și Google Play. Datorită acestei opțiuni, Casio își adaugă aceste modele la categoria ceasurilor inteligente hibride, care combină atât caracteristicile ceasurilor clasice, cât și conectivitatea cu smartphone-urile, caracteristice ceasurilor inteligente moderne.

 • Funcționalitatea și fiabilitatea sunt caracteristicile de bază ale ceasurilor pentru bărbați Casio Edifice
 • Ceasurile Casio Edifice - un exemplu de funcționalitati moderne incapsulate într-o carcasă clasică și durabilă. Echipat cu o serie de funcții suplimentare, modelul Edifice încântă si pe cei mai pretențioși utilizatori, după cum reiese din recenziile pozitive. Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, carcasa din otel inoxidabil asigură durabilitate și rezistență la deteriorare chiar și în timpul celor mai extreme activitati. Ceasurile din seria Edifice sunt o soluție excelentă pentru bărbații care apreciază soluții testate. Atunci când alegem ceasurile Casio Edifice, ne hotărâm să trecem la un nivel nou, de calitate ridicata, precizie și confort sporit al utilizării, ce ne poate însoți în permanenta, indiferent de modul în care decidem să petrecem timpul.

 • Cele mai bune mecanisme pentru ceasurile Edifice
 • Mecanismele cu cuarț japoneze de cea mai înaltă calitate, fiabile și extrem de precise, asigură o masurare a timpului intodeauna corecta. Casio are încredere în ceasurile sale, motiv pentru care oferă fiecăruia dintre produsele sale o garanție de 2 ani. Ceasul Edifice de la Casio reprezinta mai mult decât un simplu ceas, este un însoțitor inseparabil, apreciat de mii de utilizatori din întreaga lume.

 • Japora - Magazin cu ceasuri Edifice din Timisoara
  Ceasul tău de vis Edifice te așteaptă! Timisoara este locul în care îl puteți găsi - căutați magazinul de ceasuri JAPORA și alegeți unul dintre cele mai elegante ceasuri japoneze sau puteti comanda online! Nu așteptați - comandați azi!
  Ceasurile Edifice pe care le oferim provin exclusiv din distribuția autorizată, ceea ce dovedește originalitatea și calitatea acestora.
Seteaza Directie Descendenta

Articole 1 pana la 24 din 101 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Seteaza Directie Descendenta

Articole 1 pana la 24 din 101 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5