Produsele favorite pot fi vazute doar dupa autentificare.

Favorite
0item(s)

Nu aveti produse in cos

Cosul meu
0742 142 322 0742 142 322

Product was successfully added to your shopping cart.

Politica de confidentialitate

S.C. Tehnika S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 26896.

S.C. Tehnika S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. Tehnika S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. Tehnika S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Tehnika S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate; servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru confirmarea comenzilor, comunicarile comerciale, livrarea produselor comandate si emiterea documentelor fiscale, realizarea de rapoarte statistice, anuntarea promotiilor in curs prin intermediul Newsletterului si in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Refuzul dvs. determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.
*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office [at] japora.ro sau sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din magazin.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

In cazul newsletterului, fiecare editie contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor. De asemenea, dezabonarea se poate face si printr-o solicitare in scris trimisa la adresa de e-mail: sau trimisa prin posta pe adresa S.C. Tehnika S.R.L..

TEHNIKA SRL isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.