Produsele favorite pot fi vazute doar dupa autentificare.

Favorite
0item(s)

Nu aveti produse in cos

Cosul meu
0770 789 939 0770 789 939

Product was successfully added to your shopping cart.

Cum cumpar - Japora

Aveti la dispozitie mai multe modalitati de a comanda:

 • Comanda online
 • Comanda telefonica
 • Comanda prin e-mail

 

Comanda online

a. Alegeti produsul dorit
b. Adaugati produsul in "Cosul de cumparaturi" apasand pe butonul "Adauga in cos";
c. Apasati pe butonul "Cosul meu" pentru a vizualiza continutul lui, si, dupa caz, adaugati sau stergeti produsele;
d. Apasati pe butonul "Spre finalizare comanda" , moment in care se va incepe procesul de comanda care consta in 7 pasi:

 • Autentificare / Logare - unde va veti putea inscrie in baza noastra de clienti;
 • Confirmare detalii de facturare - unde veti putea vizualiza si eventual, modifica, datele de facturare;
 • Confirmare detalii de livrare - unde veti putea vizualiza si eventual, modifica, datele de livrare;
 • Observatii comanda - unde veti putea introduce comentariile dvs., daca exista, privind comanda, exemplu: intervalul orar in care va poate gasi curierul la adresa etc.
 • Informatii de plata - de unde puteti alege modalitatea de plata
 • Validare comanda - in max 30 min dupa ce ati lansat comanda de pe site, veti primi un e-mail automat de la japora.ro prin care se confirma ca am primit aceasta comanda, fiind prezentate in detaliu datele comenzii: numele produselor, cantitatea, numele cumparatorului, adresa de livrare, comentariile aferente comenzii;
 • Acceptare comanda - in aceasta etapa se verifica existenta produselor pe stoc si cumparatorul va primi un e-mail din partea japora.ro, prin care este informat daca comanda se poate onora, si care este termenul de livrare al acesteia.
  Aceasta etapa este echivalenta cu semnarea contractului de catre firma noastra.

 

Comanda telefonica

Puteti contacta un agent de vanzari din echipa Japora.ro, sunand la numerele de telefon 0742-142.322; 0770-789.939; 0356-006.907. Inainte sa faceti o comanda telefonica, notati-va codurile produselor dorite si tineti cont de faptul ca site-ul Japora.ro are o valoarea minima a comenzii de 50 de lei.

Comanda prin e-mail

Puteti comanda produsele dorite si trimitand un e-mail la adresa office@japora.ro in care sa indicati codurile produselor pe care doriti sa le cumparati si detaliile dvs de contact, si veti fi contactat cat mai curand de catre un agent de vanzari din echipa japora.ro.

Termene de Livrare
Pentru produsele existente in stoc, in functie de transportator, termenul de livrare poate fi cuprins intre 24-72 ore.
Pentru produsele care nu sunt pe stoc, termenul de livrare este de 7-14 zile.
Daca comanda este inregistrata in weekend, livrarea se va efectua in prima zi lucratoare.

Costuri de Livrare
Pentru informati legate de costurile de livrare va rugam consultati pagina "Livrare".

Preturi
a. Preturile de pe acest website sunt exprimate in RON si includ TVA.
b. Preturile se pot modifica oricand fãrã aviz prealabil.

Modalitati de Plata
Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata pentru comenzile dumneavoastra la Japora:

a. Ramburs (la primirea coletului): in momentul in care primiti marfa, platiti in numerar direct curierului. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.

b. Virament bancar (ordin de plata): Veti primi pe email o factura proforma emisa de un agent Japora, in urma confirmarii telefonice sau pe email a disponibilitatii produsului comandat. Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul SC TEHNIKA SRL de mai jos:

 • Nume firma: SC TEHNIKA SRL
 • Cont lei: IBAN RO69OTPV190000311202RO01 , OTP BANK TIMISOARA, Timisoara
 • Cod unic inregistrare: RO16756842


c. Plata online cu Cardul: Plata online cu cardul (personal sau al firmei) se face prin intermediul operatorului de plati online www.mobilpay.ro. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Pentru plata cu cardul nu este perceput nici un comision suplimentar. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure. La alegerea optiunii de plata "Plata online cu Cardul/Plata online cu Cardul in Rate fixe fara dobanda" veti fi redirectionat catre platforma mobilPay.ro pentru a efectua plata.
Procesarea datelor de pe card se face exclusiv de catre procesatorul de plati mobilPay.ro prin intermediul platformei mobilPay.ro. SC TEHNIKA SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata online cu cardul

d. Plata online cu Cardul in Rate fixe fara dobanda: Pentru a beneficia de plata in rate fixe fara dobanda trebuie sa aveti oricare dintre urmatoarele carduri: "BonusCard" de la GarantiBank, "Card Avantaj" de la Credit Europe Bank, card "BT Star" de la Banca Transilvania sau card "Alpha Card" de la Alpha Bank sau card "BRD Finance" de la BRD. Pentru a plati in rate fixe fara dobanda, selectati modalitatea de plata "Plata online cu Cardul/Plata online cu Cardul in Rate fixe fara dobanda" din procesul de comanda. Dupa completarea campurilor necesare si finalizarea comenzii, veti fi redirectionat catre pagina celor de la mobilPay unde veti alege numarul de rate dorite (de la 2 pana la 6 rate fixe fara dabanda).
Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Garanti Bank, Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank, BRD prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Plata online cu cardul in rate fara dobanda

Garantia produsului
Va rugam sa consultati pagina Garantie pentru informatii referitoare la garantie.

Retururi
Va rugam sa consultati pagina Returnare pentru detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate de la Japora.ro.

Precizari
Termenii si conditiile de vãnzare din acest website sunt în acord cu normele din Romania si nu intrã în contradictie cu legile statului. Japora.ro îsi rezervã dreptul de a modifica sau completa acesti termeni si conditii de fiecare datã când considerã necesar.

Japora.ro îsi rezervã dreptul de a refuza servirea oricãrui client pe care-l considerã a nu fi în ordine sau genereazã suspiciuni.

Japora.ro îsi rezervã dreptul de a refuza publicarea oricarui text care ar contine injurii, sau ar putea aduce prejudicii directe sau indirecte.