Produsele favorite pot fi vazute doar dupa autentificare.

Favorite
0item(s)

Nu aveti produse in cos

Cosul meu
0770 789 939 0770 789 939

Product was successfully added to your shopping cart.

Politica de returnare

In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate de la Japora.ro.

 

Produsele achizitionate se pot returna conform O.G. 34/2014. Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Consumator. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate de Consumator, sa NU fie purtate. Va recomandam ca la returnare sa folosititi ambalajul original, care protejeaza mai bine produsul la transport. Produsul trebuie sa se incadreze in Conditiile de retur mentionate mai jos.
Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc), defectiune aparuta in urma manipularii defectuase de catre client, ambalaje deteriorate etc. . De asemenea, emailul prin care Consumatorul solicita returnarea, trebuie trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Emailurile trimite dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare. Dreptul de returnare in 14 zile este valabil doar pentru clientii persoane fizice care au achizitionat produse de la japora.ro (SC TEHNIKA SRL).

Cum se face returul:

1. Completati formularul de retur de mai jos sau trimiteti un email la office@japora.ro prin care instiintati ca doriti sa returnati (in acest email trebuie sa mentionati: numarul de factura, nume client, produsul care se doreste a se returna, motivul returnarii si optiunea de returnare dorita: a) inlocuirea produsului cu unul nou; b) schimbarea cu alt produs sau c) primirea contravaloarii în bani (in acest caz specificati numarul de cont bancar si numele titularului contului). Dupa ce ati trimis email sau ati completat formarul de retur de mai jos, veti primi pe email de la firma noastra un numar de retur (RMA).

2. Sunati la firma de curierat (recomandam Fan Courier) din orasul dvs. (numerele de telefon ale agentiilor Fan Courier le gasiti AICI iar adresele agentiilor Fan Courier le gasiti: AICI), le comunicati adresa la care sa vina sa ridice coletul si astfel produsul va fi preluat de catre un agent in vederea returnarii catre vanzator: SC TEHNIKA SRL, str. Armoniei nr.27A, parter, Timisoara, Timis, telefon 0742142322. Va recomandam sa scrieti pe colet numarul de retur (RMA) primit in urma cererii de retur.

Costul de transport este suportat de catre cumparator si va trebui achitat de cumparator la curier atunci cand trimite coletul. In cazul in care cumparatorul nu plateste transportul ci mentioneaza pe AWB-ul expeditiei "plata transport la destinatar (SC TEHNIKA SRL)", costul transportului va fi scazut din valoarea ce trebuie returnata. Produsul va fi returnat impreuna cu certificatul de garantie in original si o xerocopie a facturii de achizitie. Produsele returnate prin curier NU se vor trimite cu ramburs. Returnarea sumei de bani aferenta contravalorii produsului returnat de client prin curierat se va face prin transfer bancar sau prin mandat postal in cel mult 14 zile de la receptionarea returului.

Returnarea banilor: In cazul in care sunt respectate conditiile de retur, SC TEHNIKA SRL se angajeaza sa returneze beneficiarului suma achitata pentru produsul returnat, in maximum 14 zile de la receptionarea produsului de catre vanzator.

Conditii generale pentru retur:

- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in starea sa originala, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, intact, functional). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire sau uzura si/sau interventii neautorizate, defectiune aparuta in urma manipularii defectuase de catre client etc.

- Produsul returnat trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie in original, daca acesta este emis de producator/distribuitor. - In cazul in care produsul returnat prezinta urme de uzura, murdarie, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, defectiune aparuta in urma manipularii defectuase de catre client, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia (10 si 50% din valoarea initiala a produsului) în functie de gradul de afectare al produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

- Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise la office@japora.ro in care se va specifica natura lipsei de conformitate sau prin completarea formularului de retur de mai jos. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul identic sau similar. Daca S.C. TEHNIKA S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul identic sau similar, se va restitui contravaloarea produsului conform conditiilor de mai sus.

S.C. TEHNIKA S.R.L. isi rezerva dreptul de a supune bunul returnat unei expertize pentru a stabili ca acesta este identic cu cel livrat Cumparatorului. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic (cutie deformata care poate conduce la deteriorarea Bunului) vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. Produsele primite defecte sau cu informatii afisate de site incorecte: In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie sau acesta este listat cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau informatiile despre produs primite de la furnizor sunt incorecte acesta va fi inlocuit cu un produs nou, identic sau similar, cu conditia notificarii in scris a S.C. TEHNIKA S.R.L. sau prin completarea fomularului de retur de mai jos, respectandu-se conditiile de returnare de mai sus.

In cazul in care nu este posibila inlocuirea Bunului cu altul, se va returna contravaloarea Bunului, conform contitiilor aratate mai sus. Nota: In cazul in care produsul nu se incadreaza in conditiile de returnare mentionate mai sus, acesta va fi returnat catre Cumparator, taxa de transport fiind suportata de Cumparator. In cazul retururilor repetate nefondate - peste 3 retururi nefondate facute de un client, ne rezervam dreptul de a refuza onorararea oricaror altor comenzi efectuate de acel client.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

FORMULAR DE RETUR