Produsele favorite pot fi vazute doar dupa autentificare.

Favorite
0item(s)

Nu aveti produse in cos

Cosul meu
0770 789 939 0770 789 939

Product was successfully added to your shopping cart.

Opiniile Clientilor

  1. Postat de Carmen cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Se poate regla si manual, din buton? sau reglajul se face doar automat prin radio? Multumesc

  2. Postat de florin cu peste 3 ani in urma
    Rating

    ce culoare are lumina(afisajul)acestui ceas?si inca ceva;trimiteti comenzi si prin posta romana?

  3. Postat de Dorin cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Eu am acest ceas de anul trecut si nu are abatere mai mare de 20 secunde pe luna, chiar daca in manualul original scrie (+)(-)30 secunde. Ceasul functioneaza perfect!

  4. Postat de Emil cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Precizia e buna,cam 3-4 sec. pe luna. In rest e f.bun de folosit si f.usor la mana!

  5. Postat de flora puiu cu peste 3 ani in urma
    Rating

    un ceas bun si ieftin de care sunt f multumit.

  6. Postat de Mihai-Catalin cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Mai poti lasa ceva la acest ceas?

  7. Postat de Mihai-Catalin cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Cat mai poti lasa la acest ceas ?

  8. Postat de Dorin cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Am luat acest ceas EQW-M1000SV-1A acum cateva luni, cand era la un pret ceva mai mare, dar tin sa multumesc pentru promtitudine si mai ales sa spun ca sunt fascinat de complexitatea acestui ceas si de modul in care este realizat. Pur si simplu cred ca este printre cele mai complexe la ora actuala, dar in acelasi timp e si foarte elegant. Varf de tehnologie...

  9. Postat de Sorin cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Un model deosebit care isi merita fiecare leu. Prin design-ul sau, greutatea pe care o are plus usurinta de tastare, acest ceas isi demonstreaza capabilitatile lui, si te face mandru sa il porti pe mana. Recomand tuturor, celor care au gusturile mele si le plac tot felul de gadget-uri. Multumesc in mod deosebit celor de la Japora-Ceasuri! Stima!

  10. Postat de Florin cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Am cumparat PRW-2000T-7ER si desi m-a enervat la inceput pt ca era destul de complicat, acum dupa ce l-am butonat vreo luna, mi se pare perfect; materialele si finisajele sunt excelente, ceasul a venit in 2 zile si are toate actele necesare!

  11. Postat de daniel cu peste 3 ani in urma
    Rating

    va rog un manual cu specificatii in lb. romana. ceas casio Ceas Casio Edifice Radio Controlled EQW-M1000DB-1AER
    nu pot regla ceasul!!ceasul este ok.

  12. Postat de Emil cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Un ceas elegant de care sunt foarte multumit !!!

  13. Postat de alexandra cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Imi spuneti va rog car esunt caracteristicile acestui model de ceas? Nu sunt afisate pt acest model.
    Multumesc

  14. Postat de George cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Buna ziua, caut de ceva timp acest model care imi place, puteti sa-mi dati mai multe detalii? Stiu ca are rezistenta la apa de 200 m!

  15. Postat de Radu Eugeniu cu peste 3 ani in urma
    Rating

    excelent.

  16. Postat de Radu Eugeniu cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Salut eu am un mtp 1266 si intr-adevar este foarte precis dar au o singura problema cu telescoapele. In schimb de nota 10 . din pacate eu am pierdut o piesa de la bratara , boltul si am cam zgariat ecranul. Dar daca gasesc sa le cumpar de la casio service si sa le inlocuiesc o fac fara nici o ezitare.

  17. Postat de Radu cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Recent am cumparat acest ceas,ceasul este foarte bun are foarte multe gageturi, arata chiar mai bine pe mana decat in aceasta poza! si serviciile de la acest site au fost impecabile si este un site unde iti gasesti usor ceea ce cauti....au fost atenti si la modul de ambalare.este un magazin foarte bun si il recomand tuturor!

  18. Postat de Administrator --- cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Buna ziua, conform specificatiilor din manualul acestui produs, precizia lui este de +/- 30 secunde pe luna, ecranul sau afiseaza ziua in partea de sus si in acelasi timp ceasul dispune de calendar perpetuu. Referitor la cureaua de silicon, aceasta nu este la fel de rezistenta ca si una metalica, durata ei de viata depinzand de conditile de utilizare si de cat de tensionata este (cat de strans se leaga pe mana).

  19. Postat de marius cu peste 3 ani in urma
    Rating

    categoric cel mai interesant model :10/10 . am vazut pe net la ce teste-l supun unii si rezista cu brio

  20. Postat de marius cu peste 3 ani in urma
    Rating

    +/- 60 secunde pe luna dupa cartea producatorului si nu arata simultan data si ziua din saptamana

  21. Postat de marius cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Ceasul este foarte rezistent .al meu ia cam 1 seunda la 2 zile (inainte) .per total ii dau un 7

  22. Postat de stelica cu peste 3 ani in urma
    Rating

    extraordinar de bun are toleranta de 1 sec la 2 luni nu ma asteptam sa-l nimeresc asa de precis
    am avut numai ceasuri casio am cumparat si din israel unul si ala era foarte precis mi la furat dar asta l-am primit cadou si nu ma asteptam sa fie asa de precis cu toate ca e asamblat in china.....nu ma asteptam

  23. Postat de Administrator --- cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Buna Ziua, la toate modelele de ceasuri Casio radio controlate, actualizarea orei exacte se face prin sincronizarea ceasului cu statia DCF77 (Mainflingen, Germania) pentru orice zona din Romania. Pentru a indica ora corespunzatoare Romaniei (GMT+2) trebuie setat acest lucru din meniul ceasului (la "Home City" se alege Atena). Mai mult, acest model (Casio GW-6900-1ER) afiseaza ora pentru 31 de fuse orare (48 de orase). Actualizarea timpului se poate face in mod manual sau automat (de 6 ori pe zi)!

  24. Postat de Marius cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Pt. Istrati: Foarte artistic, dar si foarte adevarat ce ai scris...CASIO e nr.1

  25. Postat de nicolae cu peste 3 ani in urma
    Rating

    M-ar interesa daca actualizarea automata a orei dupa unul din ceasurile atomice din Europa se face fara interventie umana; eu am un ceas de camera care facea acest lucru insa nu pt. Romania,ci pentru Germania,eu trebuind sa reglez diferenta de fus orar de 1 ora in fiecare zi pina cind m-am saturat si am renuntat(l-am dus la service si au deconectat receptorul radio)

  26. Postat de cristian cu peste 3 ani in urma
    Rating

    pretul afisat de dvs. este destul de mare. Acest model de ceas pe care as vrea sa-l cumpar l-am gasit pe site-ul ....... cu 460 lei.

  27. Postat de Roxana cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Raportul pret calitate este foarte bun.

  28. Postat de Istrate cu peste 3 ani in urma
    Rating

    CASIO nu este doar un ceas , CASIO este o forma , un design pentru TIMP

  29. Postat de laurentiu cu peste 3 ani in urma
    Rating

    am cumparat de la aceasta firma un casio g_shock mt-g 1500 1 aer la pretul de 2096 ron sunt foarte multumit de el si proptitudinea firmei felicitari!!!!!!!!!
    despre ceas la ora actuala nu are concurenta!!! multam frumos!

  30. Postat de Andreea cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Pentru mine, ceasul asta de dama din colectia casio Baby-g a fost cadoul perfect de Mos Nicolae. In sfarsit, am un ceas care sa-mi indice atat ziua, luna, am 5 alarme pe el, e super rezistent la socuri si in acelasi timp arata foarte finut pe mana, stilat, cu acea bratara din zale intercalate albe si de inox, ca sa nu mai zic ca e si rezistent la apa. Ma bucur ca am un ceas destept, calitativ superior celorlalte modele de dama de pe piata, si cel mai important lucru, ca nu mi-am ruinat prietenul dupa cadoul asta:)

  31. Postat de Liviu cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Chiar arata misto modelul asta de gshock radiocontrolat, din cauza ca e negru complet si imi da un aer de bad guy :) Ca sa nu mai zic ca imi arata ora la secunda (receptez semnalul radio din Germania chiar si in Cluj), are mai multe alarme, timer, pot linistit sa inot cu el pe mana, e usor si super rezistent la orice fel de socuri. Ma bucur ca mi l-am cumparat!

  32. Postat de Cristi cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Eu am cumparat modelul asta recent si chiar imi place, am tot ce imi trebuie la el: 5 alarme, timer, mi-am stocat pe el niste parole ca sa nu le uit, plus ca arata super pe mana, casual cu o tenta sport in acelasi timp. Ar fi fost perfect sa aiba si baterie solara, dar eu zic ca la pretul asta e super ok, isi merita banutii ;)

  33. Postat de Marius cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Buna, sunt de putin posesorul unui Casio EQW-M1000DB-1AER si cred ca nu se compara cu nici un alt ceas pe care l-am avut. Recunosc am avut ceva probleme la inceput cu setarile, dar dupa ceva timp m-am obisnuit in mare cu ele, desi mai sunt multe chestii pe care trebuie sa le invat. Oricum ceasul reprezinta tehnologia de varf, cu actualizarea timpului prin radio, baterie solara, ora pentru 29 de fuse orare si multe altele...

  34. Postat de Andrei cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Buna, am primit acest ceas de aprox. o luna si a fost peste asteptarile mele, m-a impresionat cat e de bine realizat si de robust. Am mai avut g-shock dar nu ca acesta metalic, care mi se pare mai elegant si mai solid, e exact ce cautam.

  35. Postat de Ion cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Il am din Dec 2009, este trasnet, merge la secunda dupa un ceas actualizat prin GPS .Sa vedem in lunile urmatoare cum se va comporta, aici referindu-ma la trecerea de la rece-cald-rece.

  36. Postat de Mihai cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Un ceas foarte elegant, dar in acelasi timp robust, are toate functiile necesare pentru o utilizare normala, eu l-am cumparat ca si cadou pentru cineva, dar l-am studiat cateva zile, inainte sa-l dau si am ramas foarte placut impresionat, asa ca ma gandesc sa mai iau unul si pentru mine!

  37. Postat de Mihai cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Am cumparat acest ceas de cateva luni si sunt foarte multumit, am si facut o iesire la munte cu el. Este foarte util termometru, dar mai ales pentru mine a fost utila busola digitala, care nu greseste. Nu mai spun ca are 5 alarme si rezista la 200m sub apa, practic este util in orice situatie, in acelasi timp este foarte elegant iar eu il port si la birou. Ce sa mai zic un Pro Trek la 300 de lei este clar o afacere!!!

  38. Postat de Dorin cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Am cumparat acest model de dincolo la un pret apropiat de acesta si pot sa spun ca arata superb si functioneaza impecabil si cu mare precizie, este un ceas solid si bine realizat care iti ia ochii, are tot ce iti trebuie pentru o utilizare normala!

  39. Postat de Florin cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Am primit ceasul in 3 zile de la comanda, oricum nu ma grabeam, ceasul arata mai bine decit in poze, se regleaza singur prin radio de cateva ori pe zi, dar mai ales noaptea, pot sa il sincronizez si eu cand doresc. Functioneaza ireprosabil si arata ora la secunda. Nota 10!!!

  40. Postat de Andrei cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Din ce am observat, efectuarea cu succes a sincronizarii radio depinde destul de mult de conditiile atmosferice, cel mai usor se recepteaza semnalul in timpul noptii, asezat langa fereastra, sau in timpul zilei cand este neaparat cer senin (important este sa nu fie innorat afara!). Si eu am cumparat modelul WV-59de si pot spune ca sunt foarte incantat, ceasul arata f bine, pretul e ok iar sincronziarea are loc de cele mai multe ori.

    Andrei, Bucuresti

  41. Postat de dumitru cu peste 3 ani in urma
    Rating

    ce dimensiuni are ceasul acesta?

  42. Postat de Stefan cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Un ceas destul de reusit, cu functii de baza (data,zi,ora), rezistent, surprinzator de confortabil la mana si cu un aspect placut.

  43. Postat de Daniel cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Am achizitionat un model de ceas EF 510 BK , sunt foarte multumit de el dar nu stiu sa-l fac sa beeb-uie la ora fixa , aveti ideie cum pot face asta? in cartea tehnica nu da detalii despre aceasta operatiune.

  44. Postat de Nicolae Catalin cu peste 3 ani in urma
    Rating

    as dori detalii

  45. Postat de Alexe Florin cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Ceasul s-a sincronizat perfect pe timp de noapte. Super inventie tehnologia Ceptor Wave, in sfarsit merita, un ceas care tine ora atomica la secunda. Multumesc profesionistilor de la casio-ceasuri.ro. Recomand cu caldura.

  46. Postat de Alexe Florin cu peste 3 ani in urma
    Rating

    Buna Ziua,
    Astazi am intrat in posesia ceasului dorit, nu am reusit inca sa sincronizez cu atomicul de la Mainflingen, dar sper ca pe noapte sa reusesc. A durat prea mult deoarece probabil ca nu exista in stoc, dar daca astazi nu ajungea renuntam la comanda, s-au miscat repede, ireprosabil. Recomand cu caldura !